Medvid Produkcija Medvid Produkcija

Naše usluge


Visokokvalitetne usluge iz područja video produkcije i postprodukcije

NOVO U PONUDI - ARRI Alexa Mini LF

Iznajmljivanje kamera, opreme za snimanje zvuka i profesionalne rasvjetne opreme, reportažna kola, kran, razni rigovi , stedicam, cabelcam, objektivi...

Budite slobodni kontaktirati nas, kako bismo vam dostavili kompletan popis opreme.

Osim tehničke podrške prilikom snimanja glazbenih spotova, snimamo iste i u vlastitoj režiji.

MedVid produkcija, nudi kompletnu uslugu prilikom osmišljavanja i snimanja video spotova. Od razrade ideje i scenarija, do pronalaska lokacije, kompletne organizacije, te snimanja, montaže i postprodukcije.

Produkcija smo koja ima ekskluzivna prava na snimanje spotova i koncerta 2Cellos-a. (Smooth Criminal, Welcome to the jungle, Hurt, Live in Dubrovnik, Live at Arena Zagreb…)

Između ostalih, snimali smo spotove i Olivera Dragojevića (Brod u boci, Nocturno), grupe Nola (Do kraja), Fault (In the night), Alena Vitasovića (Čudesna noć), Koktelsa (Kreni) , Nene Belana i mnogih drugih. 

Na temelju individualnih idejnih rješenja i scenarija MedVid izrađuje promotivne filmske priče namijenjene predstavljanju tvrtki, organizacija, manifestacija, destinacija i sl., kao i filmove dokumentarne vrijednosti.

Osmišljavanje i realizacija kratkih video priča kao potpora promociji i marketingu u cilju konkretnog doprinosa povećavanja udjela naručitelja na tržištu.

Mobilni produkcijski tim MedVid produkcije pomoću reportažnih kola i liveU-a vrši realizaciju snimanja sportskih, kulturnih, političkih, gospodarskih, kongresnih i sličnih javnih događaja za potrebe “live” ili odgođenog emitiranja putem satelita ili internet live streaminga.

Ovakve televizijske projekte MedVid odrađuje po unaprijed određenom produkcijskom ključu, u koprodukciji ili vlastitoj produkciji.

Jedina smo, i prva video produkcijska kuća u Istri, i jedna od rijetkih u Hrvatskoj, koja posjeduje vlastita reportažna kola.

Ovo vozilo opremljeno je digitalnom infrastrukturom -  sa 10 kamera, i sa mogućnošću dodavanja još 10.

Trenutno smo u fazi nadogradnje, te ćemo početkom ožujka 2019. godine, kao jedni od rijetkih u regiji,   kompletno preći na 4K tehnologiju.

Opslužuje ih mobilni produkcijski tim, a reportažna kola mogu se unajmiti sa i bez tehničke ekipe.

MedVid proizvodi kompletne televizijske emisije, TV serije i/ili njihove dijelove.

Do sad smo sudjelovali u proizvodnji nekoliko igranih TV serija od kojih izdvajamo: “Luda kuća” (AdriaAMS/HRT) “Zauvijek susjedi” (CoreMedia/VPK/NOVA TV), “Dobre namjere” (Odeon/VPK/HRT), “Sve će biti dobro” (CoreMedia/VPK/HRT), “Strasti” (VPK/TV SLO), „Žigosani u reketu“ (TON STUDIO BEOGRAD)

Naš cilj je produkcija vlastitih TV emisija, od idejnog rješenja do produkcije, postprodukcije i plasmana, kao i sudjelovanja u koprodukcijama oživotvorenjem ideja partnera kroz konačan video proizvod.

MedVid nudi kompletnu uslugu location managmenta. Od pronalaženja lokacija za snimanje, ishodovanja lokacijskih dozvola, sklapanja ugovora sa gradom/općinom u kojoj se snima, pa sve do kompletne logistike, organizacije i koordinacije osiguranja prilikom snimanja.

Posjedujemo preko 4.000 minuta video arhive s našeg područja.

Vrijeme je oskudan resurs, brzo prolazi i mnogo je važnih trenutaka često prepušteno zaboravu. Stoga, foto i pisanu arhivu o aktivnostima i događajima valja ponekad nadograditi snimljenim video materijalom koji je čini kvalitetnijom i sveobuhvatnijom.

Vođenje računa o video arhivi, njezino ažuriranje i upravljanje treba prepustiti video specijalistima.

MedvidSpotovi

MedvidSpotovi

Produkcija i postprodukcija Vaših muzičkih spotova

Ostanimo u kontaktu


Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u svezi naših usluga ili prijedloga suradnje, slobodno nas kontaktirajte!

  • Direktor - Boris Plastić
    098 335 618
  • Organizacija - Kristijan Burlović
    098 507 063
  • Prodaja i Marketing - Tea Penezić
    091 2 854 624