O nama

headder-1

Tvrtka smo koja se bavi video i audio produkcijom, produkcijom, te multimedijom. Posjedujemo broadcast televizijsku opremu i u potpunosti smo opremljeni za terenska i studijska TV snimanja.

Jedina smo video produkcijska kuća na području Istre i šireg područja sa vlastitim reportažnim kolima koja uključuju; do 9 kamera za TV prijenose uživo i studijska snimanja.

Predanim i kontinuiranim radom danas se nalazimo među nekoliko najuspješnijih hrvatskih tvrtki u domeni video produkcije i postprodukcije. Proizvodimo televizijski program i tv prijenose uživo za sve nacionalne televizijske kuće, kao i za lokalne TV postaje, a surađujemo i sa inozemnim. Specijalizirani smo za sportske TV prijenose.

Pored toga, proizvodimo glazbene video spotove, promotivne video materijale za poduzetnike, promidžbene filmove za turističke tvrtke, te multimedijske DVD video prezentacije.

Isto tako, proizvodimo informativni i magazinski program za najjače nacionalne TV kuće.

Potpuno smo opremljeni za sve vrste snimanja, od jednostavnih snimanja s jednom kamerom, do onih zahtjevnijih TV produkcija s više kamera, odnosno s reportažnim kolima.

Naš tim je sastavljen od petnaestak stalnih zaposlenika – snimatelja, novinara, montažera, grafičara i multimedijskih specijalista, te desetak vanjskih suradnika. Uspješno konkuriramo na tržištu visokom kvalitetom naših proizvoda i usluga.

IZ VIDEO GALERIJE: