Usluge / produkcija

Reportažna kola:

16042009317Mobilni produkcijski tim MedVid pomoću reportažnih kola i DSNG uplinkom vrši realizaciju snimanja sportskih, kulturnih, političkih, gospodarskih i sličnih javnih događaja za potrebe “live” ili odgođenog emitiranja putem satelita ili internet streaminga. Ovakve televizijske projekte MedVid odrađuje po unaprijed određenom produkcijskom ključu, u koprodukciji ili u vlastitoj produkciji.

ENG snimanja:

Terenska snimanja s jednim ili više video kamera, te osnovnom ili dodatnom audio opremom i rasvjetom.

ENG ekipe koriste se prilikom izvedbi kako zahtjevnih tako i jednostavnijih snimanja. Ove usluge vršimo u digitalnoj tehnici, HD i 4K tehnologiji.

U produkciji se koristimo sljedećim formatima: XDCAM, DVCAM, Digital Betacam, HDCAM.

Video postprodukcija:

Digitalna montaža i obrada video i audio materijala najsuvremenijom HD i 4K tehnologijom.

20102009686Glazbeni spotovi:

MedVid produkcija, osim tehničke podrške prilikom snimanja glazbenih spotova, snima I glazbene spotove u vlastitoj režiji. Produkcija smo koja ima ekskluzivna prava na snimanje spotova 2Cellos. (Smooth Criminal, Welcome to the jungle, Hurt, Live in Dubrovnik, Live at Arena Zagreb…)

Između ostalih, snimali smo spotove i Olivera Dragojevića (Brod u boci, Nocturno), Nola (Do kraja), Fault (In the night).

TV emisije i TV serije:

kam 2 goreMedVid proizvodi kompletne televizijske emisije, TV serije i/ili njihove dijelove.

Naš cilj je produkcija vlastitih tv emisija, od idejnog rješenja do produkcije, postprodukcije i plasmana, te sudjelovanja u koprodukcijama oživotvorenjem ideja partnera kroz konačan video proizvod.

Naša idejna TV emisija “Moja Istra” u koprodukciji s agencijom Media Point već se osam godina emitira na teritoriju Hrvatske kroz program lokalnih televizija.

Do sad smo sudjelovali u proizvodnji nekoliko igranih TV serija od kojih izdvajamo: “Luda kuća” (AdriaAMS/HRT) “Zauvijek susjedi” (CoreMedia/VPK/NOVA TV), “Dobre namjere” (Odeon/VPK/HRT), “Sve će biti dobro” (CoreMedia/VPK/HRT), “Strasti” (VPK/TV SLO)

Korporativni i dokumentarni filmovi, TV spotovi i reklame, multimedija:

Misao vodilja MedVid-a je: Slika govori tisuću riječi, a snimljeni video još barem toliko.

Na temelju individualnih idejnih rješenja i scenarija MedVid izrađuje promotivne filmske priče namjenjene predstavljanju tvrtki, organizacija, manifestacija, destinacija i sl., kao i filmove dokumentarne vrijednosti.

Osmišljavanje i realizacija kratkih video priča kao potpora promociji i marketingu u cilju konkretnog doprinosa povećavanja udjela naručitelja na tržištu.

Scenarij teži k odašiljanju prave poruke – ciljano, konkretno i pravodobno.

Najučinkovitiji način prezentiranja tvrtki, organizacija i pojedinaca svakako su multimedijske prezentacije. One uključuju vještu kombinaciju video i audio snimljenih materijala, teksta, slike i grafike u okviru specifične promotivne priče. Svaki multimedijski projekt je specifičan, jedinstven i univerzalan, istodobno sveobuhvatan i učinkovit. Multimedijske prezentacije inkorporiraju se na neki od digitalnih medija raznih oblika i veličina, a uz color tisak i prigodnu kutiju postaju praktičan, lako prenosiv promotivni materijal. Koriste se u direktnom, individualnom pristupu potencijalnim klijentima, a otvaraju široke marketinške mogućnosti.

Video arhiva

Vrijeme je oskudan resurs, brzo prolazi i mnogo je važnih trenutaka često prepušteno zaboravu. Stoga, foto i pisanu arhivu o aktivnostima i događajima valja ponekad nadograditi snimljenim video materijalom koji je čini kvalitetnijom i sveobuhvatnijom.

Vođenje računa o video arhivi, njezino ažuriranje i upravljanje treba prepustiti video specijalistima.

Posjedujemo preko 4.000 minuta video arhive s našeg područja.

2D I 3D video animacije

Usluge kreiranja pokretnih grafičkih rješenja u prostoru koriste se kao dio nekog drugog proizvoda, najčešće multimedijskih prezentacija i jingleova. Animacija je jedan od najzahtjevnijih proizvoda, a primjenjuje se kod vizualizacija objekata koji fizički ne postoje, ili nisu dostupni.

Mogu koristiti i u marketinške svrhe, kao edukativno sredstvo, a kreirane su na lako pamtljiv način kako bi izazvale najveći mogući učinak.

MedVid produkcija izrađuje 2D i 3D animacije, po vlastim idejama, kao i po idejama naručitelja.

Audio produkcija

Naravno, uz svaku sliku dolazi i neizostavna komponenta – zvuk. Zajedno s našim partnerima proizvodimo autorsku glazbu, radio spotove, jingleove i radio emisije. Audio je važna podrška sektoru video produkcije, a u kreiranju proizvoda MedVid-a u najvećoj mjeri se sklada i koristi autorska glazba.

IZ VIDEO GALERIJE: